Fodboldfitness

Som noget helt nyt tilbyder Fodboldfabrikken Odense nu Fodboldfitness. En times intensiv fodbold, med små indlagte pauser. I pauserne mixer vi holdene på ny..

Læs mere

Hvornår vil du spille?

Indtast dit fulde navn
Indtast din adresse
Indtast by
Indtast en gyldig e-mail
En konto med denne e-mail findes.
Log ind i stedet
+45
Indtast dit telefonnummer

Se afsluttede spil

Hvad er Fodboldfitness?

Som noget helt nyt tilbyder Fodboldfabrikken nu Fodboldfitness.

Fodboldfitness er en times intensiv fodbold, med små indlagte pauser. I pauserne mixer vi holdene på ny, så du kommer til at spille med og i mod nye spillere i hver kamp. Men bare rolig, vi holder styr på dine vundne og tabte kampe. Når timen er slut, er vi klar med en samlet stilling, så alle kan se hvordan det er gået. Du kan dermed følge med i, om du forbedrer sig fra gang til gang.

I og med vi ligger vægt på intensiteten i spillet, er der også kun plads til 8 spillere pr. bane. Der vil derfor ikke være udskiftere. Dette betyder også at tilmeldingen vil foregå via ”først til mølle” princippet, og når 1 bane er fyldt op med 8 deltagere, lukkes der for tilmelding på denne bane, og de første 8 deltagere er sikret en plads. Når én bane er fyldt op, åbnes der op for tilmelding på bane 2, og fyldes den også, åbnes der op for den sidste bane. Er der derimod kun 4 tilmeldinger på en bane, bliver der desværre ikke spillet på denne, og de 4 spillere får besked herom 24 timer før afviklingen.

Vi bestræber os på at kampene skal være så lige som muligt, og vil derfor arrangere Fodboldfitness på 2 forskellige niveauer. Der vil derfor blive udbudt Fodboldfitness for spillere på ”serie 3 - serie 5 niveau” og fra ”serie 2 og bedre niveau”. Dette betyder også, at vi i første omgang kun arrangerer Fodboldfitness for seniorer.

Følg med!

Her på siden vil du altid kunne følge med i, hvilke dage og tidspunkter vi afholder Fodboldfitness. Du kan tilmelde dig selv, men også opfordre dine kammerater til at deltage via vores Facebook login. Ønsker du bare at tilmelde dig via din e-mail, er dette også muligt. Inden din deltagelse er registret, skal du endeligt bekræfte via den bekræftelsesmail, der bliver sendt ud til din e-mailadresse. Hvis du har tilmeldt dig via Facebook, vil bekræftelsesmailen blive sendt ud til den e-mailadresse der er tilknyttet din Facebook-profil.

Det er muligt at afmelde sin plads igen indtil 48 timer før afviklingen. Derefter er pladsen bindende.

Prisen pr. deltager er kr. 50,-, og som altid vil der være mulighed for at klæde om og bade efterfølgende.