Afhold dit eget VM

Fodboldfabrikken tilbyder at I kan holde jeres helt egen fodboldturnering på Fodboldfabrikkens kunstgræsbaner i Odense.

Hvis I er 8 hold eller mere, så står vi for alt det praktiske med udstyr og turneringsplan mv. Turneringen afvikles med gruppespil og herefter er det vind-eller- forsvind kampe frem til VM-finalen, hvor de resterende deltagere kan tage plads på tribunerne og skabe den rette stemning.

Vi stiller det nødvendige antal baner til rådighed, så det er slut med at vente 2 timer i cafeteriet til at det bliver dit holds tur til at spille igen. Vi garanterer at ingen skal vente mere end 20 minutter imellem kampe!

Vi spiller 4 mod 4 og med op til 2 udskiftere på hvert hold. I bestemmer niveauet og vi hjælper med at holde humøret højt.

Vi hjælper jer også gerne med at lave hold, hvis det er nødvendigt.

 

Efter turneringen kan kolde øl og vand nydes i ordentlige rammer i vores Klubhus - og ønskes det kan vi også arrangere mad/sandwiches/snacks, spillertøj, pokaler mv. Turneringen kan desuden udvides til at indeholde hockey, goal ball, høvdingebold mv.

 

Så tag fat i chefen, kollegaerne, personaleforeningen mv. og giv os et kald, eller send os en mail for at høre mere om priser og afholdelse af større events - Kontakt os og hør mere