Tilmeld turnering

Du kan tilmelde dig turneringen ved at oplyse kontaktinfo i skemaet til højre. Betaling skal ske ved tilmelding.

Om Fodboldfabrikken

Fodboldfabrikken opstod i 2008 og med udgangspunkt i ideen om at fodbold er for alle og skal være tilgængeligt også selvom man ikke spiller i en klub.

På Fodboldfabrikken spiller man på baner der måler 10 x 20 meter, er belagt med kunstgræs og hegnet ind af bander og net. Vi anbefaler at der spilles fire mod fire. Der spilles i flade sko og uden knopper.

Praktisk

På Fodboldfabrikken er der omklædning til både herrer og damer. I baren kan der købes snacks, vand, kaffe, the, kolde sodavand, øl på fad og mange forskellige specialøl på flaske. Det er derfor ikke tilladt at medbringe egne mad og drikkevarer.

Regler

Der spilles fire mod fire, det er tilladt at bruge op til syv forskellige spiller på en turnering. Bagerste spiller må parere bolden med hænderne, så længe han befinder sig i feltet. Det er ikke tilladt at spille eller tackle liggende, det bliver således straffet med indirekte frispark eller straffespark. Alle frispark er indirekte. Voldsomt eller hensynsløst spiller straffes med udvisning til næste mål. Ved scoring startes spillet op fra feltet.